Voor het eerst ontmoet ik leden van een ander 'Chapter' van de CMA; Katwijkers - herkenbaar aan hun tongval - visserstaal, hier vissers van mensen. Het is op de motorbeurs in Utrecht. Ik had beloofd te komen en ben nieuwsgierig hoe zij zich presenteren tussen al die motorfanaten die voornamelijk in techniek geïnteresseerd zijn. Ik ben er op de eerste dag van de beurs, het is nog rustig en alles lijkt nog in opbouw, zo ook de stand van de CMA. 

Heel ander volk die vissers merk ik, maar met dezelfde boodschap. Of ik eens langskom om foto's te maken als ik in Katwijk ben; wellicht een combi met het Circustheater, want anders wordt het wel een hele tour, maar als het ff kan kom ik zeker. Wat opvalt is dat veel bezoekers verrast zijn door de stand die niet techniek, maar het Woord brengt. In alle eenvoud en bescheidenheid. Ik mag dat wel, zitten en wachten, want het is tenslotte de Heer die nodigt. Informatie wordt uitgewisseld met passanten en onderling worden afspraken gemaakt over de bezetting en het corvee.

Na een rondje 'hallen', kom ik bij hen terug om te kijken hoe het gaat, van afstand sluip ik steeds een stukje dichterbij, zoals ik wel vaker doe. Het is nog steeds rustig, het zal de dag wel zijn. Onderweg naar huis dwalen mijn gedachten langs wegen en paden en realiseer ik me dat ik op mijn pad af en toe bijzondere mensen tegen kom, mensen die een heel ander geluid laten horen dan je zou verwachten.   
Fotoverslag
Fotoverslag
Fotoverslag
Fotoverslag
Fotoverslag
Fotoverslag
Fotoverslag
Fotoverslag
Fotoverslag
Fotoverslag
Fotoverslag
Fotoverslag
Back to Top