Betrokken en dichtbije liefde gaat het vandaag over - Agape. 'De Kameel' is vanmiddag de place-to-be.

Vanmorgen avondmaal gevierd in eigen gemeente en vanmiddag weer tussen andere broers en zussen. Ik blijf de verbondenheid bijzonder vinden en ik zie een gemeenschap met bijzondere aandacht voor bijzondere mensen. Een doventolk voor één 'dove' - in menige gemeenschap zou er slechts een papiertje met enkele teksten uitgedeeld worden. Maar hier een tolk die zowel het gezongen als gesproken woord vertolkt. 

En op de achterste rij een bezoeker uit een naburig dorp die ik ken van de plaatselijke viskraam aldaar. Iedere zaterdag om vijf uur bij de viskraam komt zijn vriend hem een visje geven - in stukjes, want zelfstandig eten gaat moeilijk. En na de tijd met een tedere beweging een mondwassing met servet.

De wereld zit vol met bijzondere mensen en hun verhalen. En vandaag zit ik er weer middenin. Na afloop heb ik met de spreker een intens gesprek. Een man eerder geveld door een tumor, maar nu getuigend van zijn zegeningen. Na afloop maak ik in de tuin een paar mooie foto's van hem en zijn vrouw - een karakteristiek stel. En bij thuiskomst vertel ik trots dat ik een president gefotografeerd heb.
Fotoverslag
Fotoverslag
Fotoverslag
Fotoverslag
Fotoverslag
Fotoverslag
Fotoverslag
Fotoverslag
Fotoverslag
Fotoverslag
Fotoverslag
Fotoverslag
Back to Top